Klantenservice GSMXL

Heb je een defect of gebroken product ontvangen, vragen over je bestelling of problemen met onze webshop? Wij helpen je graag verder en lossen doelgericht problemen op. Wij bieden je diverse mogelijkheden om met ons in contact te komen. Zo kan je ons bellen, mailen of het contactformulier gebruiken. Wij zijn alle werkdagen bereikbaar tijdens kantooruren. Vragen die via het contactformulier of per email binnenkomen, beantwoorden wij meestal binnen 2 uur.

Bellen

Bel ons: 070 – 2212 765. Wij zijn alle werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur.

Mailen

Mail ons naar info@gsmxl.nl. We reageren op werkdagen meestal binnen 2 uur.

Adres

Je kan je bestellingen retourneren naar het adres Hoofpolderstraat 6 2493 XD in Den Haag.

Contactformulier

=

Reviews op Webwinkelkeur

Wij zijn zeer trots op de vele reviews die we hebben mogen ontvangen van onze klanten op Webwinkelkeur. We worden vooral gewaardeerd om onze klantenservice, waar we veel aandacht, tijd en passie in steken. Klik hier om onze reviews te bekijken.

H. van Haren

GSMXL.nl heeft mijn zakelijke bestelling accuraat afgehandeld. Bij onduidelijkheid over de methode van betaling hebben ze telefonisch contact opgenomen, meegedacht en zich flexibel opgesteld.

R. de Jong

Maak zelden zo een goede service mee echt geweldig. al binnen een uur antwoord op mijn vraag en binnen het uur was het probleem opgelost dit is volgens mij zeer zeldzaam dat een bedrijf zoveel service geeft/ ik ben er nog beduusd van heb wel anders mee gemaakt.

E. uit Brummen

Supersnelle bezorging. Helaas schermpje was gebarsten. Maar er werd zonder aarzelen gelijk een nieuwe op gestuurd. De oude hoefde niet terug. Dag later nieuw schermpje in huis.

Menu