GSMXL

In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare partner en leverancier van diverse organisaties. GSMXL levert uitsluitend rechtstreeks aan haar klanten met wie zij een duurzame relatie beoogd. Voorts kent GSMXL een zeer uitgekiend inkoopbeleid en betrekt zij haar producten rechtstreeks bij diverse fabrikanten. Dit heeft tot gevolg dat wij onze klanten kunnen voorzien van niet alleen een actueel en uitgebreid assortiment, maar ook van de aller scherpste prijzen in de markt. In ons assortiment hebben wij een veelheid aan producten en artikelen zoals hoesjes, screenprotectors, laders, kabels en nog veel meer. GSMXL staat garant voor een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Ervaren en persoonlijk

Met gezamenlijk meerdere jaren ervaring durven wij te zeggen dat we alles weten over smartphone materialen. Heb je een vraag over een product of wil je alleen advies, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag persoonlijk met het maken van de juiste keuze.

Scherpe prijzen en betrouwbaar

Door groot in te kopen zijn wij in staat om ons aanbod tegen scherpe prijzen te leveren. Daarnaast werken wij samen met een betrouwbare logistieke partij, waardoor wij in staat zijn om je smartphone materialen snel en in goede staat te leveren. Bestellen bij ons kan op de manier die je gewend bent, doordat we zowel iDEAL als andere betalingsmethodes aanbieden.

Niet goed, geld terug

GSMXL streeft ernaar om van iedere klant een tevreden klant te maken. Daarom bieden wij je alleen smartphone materialen van hoogwaardige kwaliteit. Wanneer je toch niet helemaal tevreden bent of je hebt een verkeerd product gekocht, dan bieden wij de garantie: niet goed is geld terug.

Door WebwinkelKeur gecertificeerd

WebwinkelKeur is hét moderne webshop keurmerk inclusief klantbeoordelingen dat met de modernste techniek zorgt voor ouderwets vertrouwd winkelen. Voor consumenten bieden ze extra zekerheid bij jouw online aankoop. Stichting WebwinkelKeur is een onafhankelijke organisatie met een transparant keurmerk dat de kracht van een onafhankelijke organisatie combineert met de ervaringen van klanten. Als non-profit organisatie bieden ze meer voor minder. De leden van WebwinkelKeur voldoen aan onze gedragscode en bieden door het plaatsen van het klikbare webshop keurmerk met klantbeoordelingen, klanten de mogelijkheid om hun ervaring met de winkelier te delen. Hiermee zijn ze het enige webwinkel keurmerk dat dubbele zekerheid biedt bij je online aankopen.

Neem contact op

Bel ons: 070 – 2212 765. Wij zijn alle werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur.

070 – 2212 765

Stuur een email

Mail ons naar info@gsmxl.nl. We reageren op werkdagen meestal binnen 2 uur.

info@gsmxl.nl

Postadres

Je kan je bestellingen retourneren naar het adres Hoofpolderstraat 6 2493 XD in Den Haag.

Bekijk op maps